LAAT UW WONING GRONDIG REINIGEN DOOR SCHILDERWERKEN JOERI UIT ELBURG

Het reinigen van het schilderwerk aan de woning is zeer belangrijk. Om de optimale garantie te kunnen geven en de levensduur van de verf te verlengen is het noodzakelijk om twee keer per jaar het houtwerk goed te reinigen. Wij hebben in de laatste jaren geconstateerd dat dit niet door alle glazenwassers wordt gedaan. Wij kunnen voor u het houtwerk twee keer per jaar professioneel reinigen, zo bent u verzekerd van een schone woning en garantie op het schilderwerk. Door middel van een combinatie van biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel en het gebruik van gezuiverd water zult u een perfect resultaat krijgen. Ook kunnen wij dan gelijk voor u de dakgoten leeghalen en reinigen.

Schilder in Elburg voor kwaliteit - Schilderwerken Joeri professionals in reiniging 2

Reiniging

Een goede conditie van uw schilderwerk is essentieel voor de uitstraling en kwaliteit van uw woning of bedrijfspand. U laat uw woning dan ook geregeld voorzien van een nieuwe verflaag, echter daarmee bent u er nog niet. Zon, regen, wind, sneeuw, ijzel, vorst, hagel; in Nederland heeft houtwerk het flink te verduren. Indien u de woning niet regelmatig (minimaal 2x per jaar) intensief reinigt dan neemt de kwaliteit van het verflaag sneller af met het risico op beschadigingen aan het houtwerk. U kunt dit voorkomen door ons de reiniging uit te laten voeren; wij werken met de beste materialen en garanderen u dat uw houtwerk in de best mogelijke conditie blijft.

Dakgoten

Bladeren, zaden, takjes en vogels veroorzaken nogal wat troep in uw dakgoot. Doet u hier niets aan dan zal u op een gegeven moment te maken krijgen met verstoppingen van uw dakgoten en afvoer. Het gevolg hiervan is het “overstromen” van uw dakgoot over uw houtwerk heen, dit is niet alleen geen fraai gezicht maar zorgt ook voor aantasting van uw verflaag. Daarnaast zoekt water altijd een manier om weg te stromen en dit kan dus ook binnenin uw huis zijn met alle gevolgen van dien. Wat kunnen wij voor u betekenen? Allereerst komen wij uw dakgoten bekijken. Daarna gaan wij aan de slag; eerst zal het grootste deel verwijderd worden en daarna wordt eventueel hardnekkig vuil verwijderd. Als wij weg gaan bent u verzekerd van een dakgoot en afvoer die perfect werken. Wij adviseren u om minimaal 2x per jaar uw dakgoten te laten reinigen; woont u in een gebied met veel bomen dan kan het zelfs nodig zijn om dit vaker uit te laten voeren.

Schilder in Elburg voor kwaliteit - Schilderwerken Joeri professionals in reiniging

Wat u van ons kan verwachten

  • Snelle en handige vakmannen

  • Duidelijke afspraken

  • Passende offertes

  • Professioneel advies