LAAT UW BINNENSCHILDERWERK UITVOEREN DOOR SCHILDERWERKEN JOERI UIT ELBURG

Kan uw woonkamer wel een nieuwe schilderbeurt gebruiken? Verkleuring, scheuren, loslatende verflagen en vochtplekken kunnen erop wijzen dat uw woning toe is aan een nieuwe laklaag. Laat uw woning weer stralen. Een nieuwe laag verf of een andere kleur op de muren kan een geheel nieuw interieur creëren.

Schilderwerken Joeri kan u op dit gebied begeleiden en adviseren. Uw muur een ander kleurtje, de keukenkastjes bijwerken of de trap een nieuw likje verf geven? We doen het snel en vakkundig. Naast dat wij kozijnen, plafonds, deuren en wanden verven, brengen wij ook graag een nieuwe kleur aan op uw meubels.

Daarnaast geven wij u altijd het nodige advies over welk soort verf het beste bij uw situatie past. Ook nemen wij altijd een aantal kleurenwaaiers mee. Zo kunt u op uw gemak uitzoeken welke kleur het beste bij u past.

Schuurwerk

Het schuurwerk is de basis van elke schildersbeurt. Als het schuurwerk niet goed is uitgevoerd, zal het schilderwerk er vaak niet beter op worden. Het is belangrijk voor de hechting van de verf en het verhoogt de glansgraad van het schilderwerk. Dankzij onze Festool machines kunnen wij optimaal schuurwerk leveren. We creëren een glad hechtingsresultaat. Hierbij komt een minimum aan stof vrij. Zo hoeven wij minder lang op te ruimen en kunnen wij ons geheel focussen op het schilderwerk.

Schilder in Elburg voor kwaliteit - Schilderwerken Joeri schuren
Schilder in Elburg voor kwaliteit - Schilderwerken Joeri hout bescherming

Bescherming

Naast dat het schuurwerk belangrijk is, speelt de nazorg ook een grote rol. We hebben het hier dan natuurlijk over de bescherming van het schilderwerk. We bieden bescherming op gebied van slijtage, vocht en schimmel. Een goede laag verf zorgt ervoor dat vocht niet in de ondergronden trekt en voorkomt op deze manier de schimmel. Niet alleen met het verven bieden wij een bescherming. We herstellen beschadigingen, geven professioneel advies en zorgen voor onderhoud waar dat nodig is. Tot slot ruimen wij natuurlijk alles op en zorgen wij ervoor dat de woning weer stofvrij is. Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Wat u van ons kan verwachten

  • Snelle en handige vakmannen

  • Duidelijke afspraken

  • Passende offertes

  • Professioneel advies

Prijzen

Materiaal

Exclusief

Per uur

€ 40 – € 45

Sauswerk per m²

€ 10 – € 12

Isolerende latex per m²

€ 17