HET ONDERHOUD AAN UW WONING IS IN GOEDE HANDEN BIJ SCHILDERWERKEN JOERI UIT ELBURG

U laat uw woning of bedrijfspand regelmatig schilderen en reinigen. Toch kan het gebeuren dat er schade ontstaat; houtrot bijvoorbeeld is er voor je er erg in hebt zeker bij oudere woningen. Schuren en schilderen leiden niet tot resultaat, houtrot moet verwijderd worden en rotte delen vervangen voor nieuwe. Ook voor het onderhoud aan uw woning bent u bij ons aan het juiste adres, wij pakken de houtrot adequaat aan en als wij klaar zijn bent u er van verzekerd dat alle rotte delen verwijderd en vervangen zijn. Wacht nooit te lang met het maken van een afspraak want hoe langer u wacht, hoe groter het probleem word.

Schilder in Elburg voor kwaliteit - Schilderwerken Joeri professionals in onderhoud 2

Onderhoud

Als wij uw woning of bedrijfspand komen schilderen dan nemen wij uiteraard ook direct de kwaliteit van het houtwerk op. Ook bij de reiniging van uw woning controleren wij steeds of uw houtwerk nog in goede staat is. Het kan namelijk altijd gebeuren dat er een beschadiging optreed aan uw houtwerk en door de weersinvloeden kan dit dan snel leiden tot grotere problemen. Als wij een beschadiging aantreffen dan kunnen wij deze direct voor u oplossen. Als u verzekerd wilt zijn van de beste kwaliteit van uw houtwerk maar de reiniging niet door ons laat uitvoeren, dan adviseren wij u om ons toch 2x per jaar te laten langskomen om de staat van uw houtwerk te laten controleren. Voorkomen is beter dan genezen.

Hoe wij te werk gaan

Bij kleine beschadigingen kan het voldoende zijn om te schuren, gronden en schilderen. Bij wat grotere beschadigingen die niet te diep zijn doorgedrongen (oppervlakkige houtrot) kan het gebruik van een vuller afdoende zijn. Mocht het hout echt flink aangetast zijn dan zit er niets anders op dan die delen te vervangen. Onze eerste stap is uiteraard om de situatie op te nemen en op basis daarvan zullen wij u het beste advies geven om de beschadiging te verhelpen.

Schilder in Elburg voor kwaliteit - Schilderwerken Joeri professionals in onderhoud

Wat u van ons kan verwachten

  • Snelle en handige vakmannen

  • Duidelijke afspraken

  • Passende offertes

  • Professioneel advies