Informatie over ons

Informatie over ons schilderbedrijf: Schilderwerken Joeri is opgericht in 2009 en is gevestigd in de mooie plaats Elburg in de provincie Gelderland.

Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van schilderwerken zijn wij een zeer betrouwbare en ervaren partner voor al uw schilderklussen. Wij zijn trots op onze meer dan 100 tevreden klanten, een aantal wat blijft toenemen.

Naast schilderwerken verzorgen wij ook het onderhoud aan en de reiniging van uw woning of bedrijf.

Of u nu een particulier bent of een bedrijf; u bent bij Schilderwerken Joeri aan het juiste adres!

ONZE ERVARING

Schilderervaring - 10 jaar
Onderhoud - 10 jaren
Wandafwerking - 8 jaren
Reiniging - 7 jaren

WAAROM U VOOR SCHILDERWERKEN JOERI IN ELBURG ZOU MOETEN KIEZEN?

Allround

Op het gebied van schilderwerk en onderhoud zijn wij van alle markten thuis. Binnen-en buitenschilderwerk, stucen, sausen, houtherstel wij draaien onze hand er niet voor om.

Professioneel

Schilderwerken Joeri is een professioneel schildersbedrijf gevestigd in Elburg. Wij werken met de beste materialen; voor zowel uw hout als het milieu. Voordat wij aan de slag gaan beoordelen wij de staat van bijvoorbeeld kozijnen en wanden om u het beste advies én het beste resultaat te geven.

Ervaren

Met meer dan 10 jaar ervaring bent u verzekerd van een goed eindresultaat in de kortst mogelijke tijd. Door onze ervaring zijn wij ook in staat om in onverwachte situaties u het beste resultaat te garanderen.

Service

Onze service eindigt niet met de laatste streek van de kwast. Wij vinden het vanzelfsprekend dat u krijgt waarvoor u betaald heeft. Om die reden heeft u uiteraard garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Mocht er onverhoopt iets niet goed zijn gegaan dan verzekeren wij u dat wij dit naar volle tevredenheid zullen oplossen.

ONS BEDRIJF IN FOTO'S