Laat uw buitenschilderwerk uitvoeren door Schilderwerken Joeri uit Elburg

Is het alweer een tijdje geleden dat u de kozijnen van uw huis heeft geschilderd? Buitenschilderwerk moet in principe elke vijf jaar opnieuw gedaan worden. Het is toe aan vervanging wanneer er sprake is van blaasjes of scheurtjes, poederig verf, beschadigingen zoals houtrot en verkleuringen. De buitenkant van uw huis schilderen, de veranda, de gevel of een dakkapel. Verf reageert namelijk op luchtvochtigheid. Is het te warm, dan droogt de verf te snel. Is het te koud, dan duurt het weer langer voordat de verf droogt. Wij van Schilderwerken Joeri nemen daarom graag uw buitenschilderwerk uit handen.

Schilder in Elburg voor kwaliteit - Schilderwerken Joeri BuitenschilderwerK

Bescherming

Omdat het weer in Nederland zo kan omslaan moet uw schilderwerk daar wel tegen kunnen. Wij bieden een uitstekende bescherming. Wij bieden extra verflagen die tegen alle weersomstandigheden bestemd zijn. Daarnaast geven wij u altijd professioneel en deskundig advies. Vragen over hoe u met de pas geschilderde delen om moet gaan worden door ons beantwoord. Ook is het mogelijk om voor zowel binnen als buitenschilderwerk deskundig kleuradvies te ontvangen door middel van een handig computerprogramma. Hiermee bewerken wij bijvoorbeeld uw kozijnen en kunnen wij alle kleuren toepassen om zo tot de perfecte kleur te komen.

Hoe wij te werk gaan

Bij buitenschilderwerk moet er nauwkeurig worden gewerkt. Het is namelijk een precisie werk wat velen onderschatten. Als eerst zorgen wij ervoor dat het geheel wordt gewassen met een biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel. Als wij houtrot tegenkomen, zullen wij deze altijd repareren. Daarna schuren wij het geheel mechanisch. De kale delen worden gegrond en het houtwerk word in zijn geheel over grondt. Dan schilderen wij het geheel dekkend af. Tot slot ruimen we alles weer netjes op.

Schilder in Elburg voor kwaliteit - Schilderwerken Joeri Buitenschilderwerk 3

Wat u van ons kan verwachten

  • Snelle en handige vakmannen

  • Duidelijke afspraken

  • Passende offertes

  • Professioneel advies

Prijzen

Materiaal

Exclusief

Per uur

€ 40 – € 45